Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 5 de desembre del 2019

'Togo'.

Disney ha publicat el tràiler oficial de ‘Togo’ i l’art clau, del pròxim film original protagonitzat pel guanyador d’un Oscar, Willem Dafoe (‘Platoon’, ‘The Florida Project’, ‘At Eternity’s Gate’). Podeu veure el tràiler a continuació, també el nou art clau i les fotografies.

          











També protagonitzada per Julianne Nicholson (‘August: Osage County’, ‘I, Tonya’, ‘Black Mass’), Togo és la veritable història mai explicada que s’inicia l’hivern de 1925, que camina a través d’un terreny inestable de la tundra de Alaska per una estimulant i inspiradora aventura que posarà a prova la força, el coratge i la determinació d’un home, Leonhard Seppala, i el seu gos guia de trineu, Togo.

Quan una epidèmia mortal colpeja la ciutat de Nome, Alaska i l’única cura es troba a més de 600 quilòmetres, la ciutat es fixa en el entrenador campió de trineus tirat per gossos, Leonhard Seppala (Dafoe) per a que els ajudi a transportar-lo el sèrum antitòxic. Seppala dirigeix el seu líder Togo, un modest, massa petit i envellit Husky Siberià. La seva dona (Nicholson) va ser campiona amb Togo des dels seus dies i entremaliat cadell que podia excavar ell mateix per sortir de qualsevol situació –literal i figurativament- i Seppala, havent observat la lleialtat i l’esperit tenaç de Togo, sap que Togo ofereix tant sols l’oportunitat de sobreviure a aquesta missió.

‘Togo’, està dirigida per Ericson Core i amb un guió de Tom Flynn i produïda per Kim Zubick, amb Douglas S. Jones com a productor executiu. El film també hi podem trobar en el repartiment principal a Christopher Heyerdahl, Richard Dormer, Michael Greyeyes, Michael McElhatton i Michael Gaston.


Aquesta emotiva aventura s’estrena el pròxim 20 de Desembre a Disney+. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada