Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dissabte, 28 de desembre del 2019

'Sonic the Hedgehog'.

No se si degut o no a la fama que ha agafat el baby Yoda a ‘The Mandalorian’, però Paramount Pictures ha tret un tràiler especial del pròxim film ‘Sonic the Hedgehog’, on apareix abans del tràiler un teaser amb un baby Sonic. Podeu veure el tràiler a continuació...

          


El film originalment, estava prevista la seva estrena pel 08 de Novembre de 2019, però després de les critiques negatives que van rebre després de publicar el primer tràiler pel disseny del personatge, Paramount va decidir endarrerir l’estrena del film fins el 14 de Febrer de 2020, amb l’objectiu de redissenyar i millorar l’aspecte de Sonic per aproximar-se més al personatge dels videojocs.

Amb un guió escrit per Patrick Casey (Golan the Insatiable), Josh Miller (Golan the Insatiable), i Oren Uziel (The Cloverfield Paradox), el film segueix Tom Wachowski, un policia de la ciutat rural Green Hills, que decideix ajudar a Sonic a escapar del govern que el vol capturar. El film està dirigit per Jeff Fowler i produït per Tim Miller (Terminator: Dark Fate).

En el repartiment principal, hi podem trobar per exemple a Jim Carrey interpretant al Doctor Robotnik/Eggman, el dolent principal de Sonic; James Marsden com a Tom Wachowski, un oficial de policia que s’uneix a Sonic per contra restar els malvats plans de Eggman, Adam Pally (The Mindy Project, Iron Man 3) com al cap de Tom, Tika Sumpter i Natasha Rothwell. Ben Schwartz serà qui posarà la veu a Sonic.

‘Sonic the Hedgehog’, te fixada la data d’estrena als USA pel pròxim 14 de Febrer de 2020.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada