Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 19 de desembre del 2019

'Paul Thomas Anderson Project'.


Focus Features s’ha associat amb el nominat al Oscar escriptor/director Paul Thomas Anderson (‘Punch-Drunk Love’, ‘There Will Be Blood’, ‘Inherent Vice’), per el seu nou film per ara sense títol. Anderson i Focus Features ja van col·laborar en l’últim film ‘Phantom Thread’, en la que va obtenir sis nominacions als Oscar, incloent Millor Pel·lícula, Millor Director, Millor Actor per Daniel Day-Lewis, Millor Actriu de repartiment per a Lesley Manville, Millor Banda Sonora de Jonny Greenwood i Millor Disseny de Vestuari per Mark Bridges, va obtenir l’Oscar a Millor Vestuari.

El projecte estarà ambientat en un institut dels anys 70’s i començarà producció el mes de Febrer de 2020 a Califòrnia. El film sense títol, que Anderson escriurà, dirigirà i produirà a traves de la seva productora Ghoulardi Film Company, segueix un estudiant de secundària el qual lluita per equilibrar la seva educació amb la seva exitosa vida com actor infantil. Les fonts informen de que actualment el procés de repartiment està en marxa per trobar l’actor protagonista i que el projecte està pensat per tenir una gran varietat de papers, que poden unir-se en una peça per configurar diferents trames d’interès.

El director i escriptor, nominat al Oscar en vuit ocasions, tornarà a les seves arrels de la costa oest per al film, havent crescut a la vall de San Fernando i assistir primer al Santa Monica Collage, abans d’estar breument a la Universitat Emerson de Boston, Massachusetts i a la Universitat de Nova York. El projecte serà una de les 13 pel·lícules que es projectaran a The Golden State.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada