Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 17 de desembre del 2019

‘Mickey & Minnie’s Runaway Railway’.

Després d’anunciar la inauguració per al Març de 2020 a principis d’aquest mes per al pròxim viatge, Disney ha mostrat una ullada darrera de les escenes del ‘Mickey & Minnie’s Runaway Railway’, i que s’inaugurarà aquesta pròxima primavera al Walt Disney World de Florida. A continuació podeu veure el video...

          

El viatge es descriu com un “passeig familiar a les fosques, que ofereix una aventura fantàstica i fora de control amb girs i girs imprevisibles, efectes visuals i transformacions que es produeixen durant les escenes”.

Els visitants del parc, passaran per una pantalla de pel·lícula i s’uniran a Mickey i altres amics de Disney en una aventura ferroviària mentre participen en el curtmetratge de dibuixos animats de Mickey Mouse.

Basat en curts guardonats de dibuixos animats de Mickey Mouse, l’atracció utilitzarà una combinació de pantalles i audio-animatrònics al costat d’una tecnologia pionera que la imaginàriament anomena “2 ½ D” per portar escenes que impliquen a Mickey, Minnie, Goofy, i altres amics de la biografia de Walt Disney.






‘Mickey & Minnie’s Runaway Railway obrirà per primer cop als Disney’s Hollywood Studios a partir del 04 de Març de 2020, amb la planificació de clonar l’atracció de Toontown a Disneyland California actualment, i que obrirà el 2022.      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada