Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

divendres, 6 de desembre del 2019

'Honey I Shrunk the Kids, reboot'.


Segons Variety, Joe Johnston, qui va ser el director del clàssic de 1989, la comèdia de ficció ‘Honey, I Shrunk the Kids’ (Cariño, he encogido a los niños), està suposadament en converses per a un pròxim reboot per a Disney, el qual serà dirigit per l’estrella de ‘Frozen’, Josh Gad com el fill de Rick Moranis el qual interpretava a Wayne Szalinski. El primer film va ser el debut en la direcció de Johnston, qui després va dirigir altres clàssics dels 90’s, com ara ‘Jumanji’ el 1995 amb Robin Williams com a protagonista i el drama ‘October Sky’ protagonitzada per Jake Gyllenhaal l’any 1999. Altres films els quals està acreditat, inclouen: ‘Jurassic Park II’, ‘Captain America: The First Avenger’, ‘The Nutcracker and the Four Realms’.

El reboot de ‘Honey, I Shrunk the Kids’, que es situarà tres dècades després de l’original, es centrarà en Nick Szalinski, el fill de Wayne que va ser engrandit en el segon film, torna a repetir els problemes del seu pare en el passat i encongeix accidentalment els fills i ha de trobar una manera per a solucionar el problema. Gad serà qui l’interpreti.


La original, que va arribar als cinemes l’estiu de 1989, va estar protagonitzada per Rick Moranis (‘Ghostbusters’) com el brillant però imperfecte inventor i científic Wayne Szalinski, que està treballant en un nou canó de rajos el qual pot reduir qualsevol objecte a proporcions minúscules, però després de fallar diverses vegades es a punt de renunciar al projecte. És fins que un accident anormal encongeix els seus dos fills, Amy i Nick, i també els fills del seu veí, Russ i Ron, i ha de trobar la manera de solucionar-ho quan es perden en el jardí del darrera, que es com una selva salvatge plena de perills.

Va rebre comentaris molt positius per part de la critica i va obtenir el record de taquilla més gran per a un film d’acció real per a Disney, des de feia més de cinc anys i amb $222M en la taquilla mundial. El film va generar una seqüela que es va estrenar també als cinemes, ‘Honey, I Blew Up the Kid’ i un altre directa a vídeo, ‘Honey, We Shrunk Ourselves’, ambdues va obtenir critiques més aviat negatives respecta a la original.

Tot i que Disney es troba desenvolupant nombrosos remakes d’acció real de projectes passats per el seu servei de streaming, Disney+, Slash Film informa que ‘Shrunk’ actualment s’està desenvolupant per estrenar-se als cinemes. Gad és la veu en la versió original de Olaf en la franquícia de ‘Frozen’, també va interpretar a LeFou en el remake en acció real de ‘Beauty and the Beast’ i serà Mulch Diggums en la pròxima adaptació de la novel·la Artemis Fowl.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada