Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 28 de novembre del 2023

'Avengers: The Kang Dynasty'.


El pròxim film d’equip de Marvel Studios, Avengers: The Kang Dynasty, ha trobat al seu escriptor i ell ja té experiència amb l’Univers Cinematogràfic de Marvel.

Des de Deadline ens informen de que el creador i escriptor de Loki, Michael Waldron, escriurà Avengers: The Kang Dynasty. Aquest moviment significa que Waldron escriurà els dos pròxims films dels Venjadors, ja que ja estava llest per escriure el guió de Avengers: Secret Wars.

Fora d’aquests dos projectes, Waldron té força experiència en el que respecte escriure dins del UCM. A més a més de Loki, Waldron va escriure el guió de Doctor Strange in the Multiverse of Madness, la seqüela de Doctor Strange de 2016.

La data d’estrena per a Avengers: The Kang Dynasty està fixada per el 01 de maig de 2026, que anteriorment estava fixada per el 02 de maig de 2025. Es va unir a una llarga llista d’endarreriments de Marvel, ja que moltes pel·lícules han estat reescrites i s’han vist afectades per la vaga de la industria del entreteniment que va tenir lloc durant aquest any. Recentment, Deadpool 3 s’ha endarrerit per al 26 de juliol de 2024.

Segons el Cap de Marvel Studios, Kevin Feige, durant un panell, actualment se plantegi que els dos films dels Venjadors siguin les entrades finals de la fase 6 del UCM, que començarà amb la introducció dels Quatre Fantàstics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada