Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 15 de novembre del 2023

'Madame Web'.

Sony Pictures ha publicat el primer tràiler de Madame Web, el pròxim film derivat de Spider-Man ambientat en el seu univers de Spider-Man.

“Allunyant-se del gènere típic, Madame Web explica la història independent del origen d’una de les heroïnes més enigmàtiques de l’editorial Marvel”, diu la sinopsis. “El thriller de suspens està protagonitzat per Dakota Johnson com a Cassandra Web, una paramèdica de Manhattan que pot tenir habilitats clarividents. Obligada a enfrontar-se a revelacions sobre el seu passat, forja una relació amb tres dones destinades a futurs poderosos...si totes poden sobreviure a un present mortal.

A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

          


Madame Web està protagonitzat per Dakota Johnson com el personatge principal del univers de Spider-Man. Al costat de Johnson està Sydney Sweeney (Euphoria), Celeste O’Connor (Ghostbusters: Afterlife), Isabela Merced (Transformers: The Last Knight), Tahar Rahim, Emma Roberts (American Horror Story), Mike Epps (The Upshaws) i Adam Scott (Severance).

Creat per l’escriptor Denny O’Neil i l’artista John Romita Jr. l’any 1980, Madame Web és una psíquica cega que s’ha convertit en un personatge important en el món de Spider-Man degut als seus vincles amb “The Great Web”, una construcció multiversal que uneix tots els personatges de “Spider” en tot el multivers.

Dirigeix S.J. Clarkson, que no és aliè al MCU ja que Clarkson ha treballat tant a Jessica Jones com a The Defenders per a Netflix. El guió estarà escrit per Matt Sazama i Burk Sharpless.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada