Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 15 de novembre del 2023

'What If...Season 2'.

Marvel Studios ha publicat el primer tràiler de What If...? temporada 2, de la sèrie animada ambientada en el multivers del Univers Cinematogràfic de Marvel.

El nou tràiler mostra algunes de les diferents històries multiversals que presentarà la segona temporada, inclosa una que segueix a Hanky Pym, El Soldat d’Hivern i la Viuda Negra durant una missió passada i un altre en la que Gamora i Tony Stark participen en una carrera mortal a Sakaar. També revela que la sèrie farà el seu debut a Disney+ el 22 de desembre, la sèrie estrenarà un episodi nou durant nou dies seguits.

A continuació podeu veure’n el tràiler i el cartell...

          


“L’observador continua el viatge com el nostre guia a través del extens multivers, presentant cares noves i familiars en tot l’univers Cinematogràfic de Marvel”, es pot llegir en la sinopsis de la temporada 2. “La sèrie d’antologia animada, qüestiona, re-visita i retorça moments cinematogràfics clàssics de Marvel amb un repartiment de veus increïble que inclou una gran quantitat d’estrelles que repeteixen els seus respectius papers icònics”.

Els episodis de la temporada 2 estan dirigits i produïts executivament per Bryan Andrews i escrits i produïts executivament per A.C. Bradley.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada