Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 8 de novembre del 2023

'The Bear Season 3'.


FX ha anunciat oficialment la renovació del seu aclamat drama culinari, The Bear, protagonitzat per Jeremy Allen White i Ayo Edebiri. Això es produeix després de més de quatre mesos des del debut de la segona temporada de 10 episodis a Hulu. Tot i la vaga d’actors en curs, la cadena encara espera estrenar la tercera temporada en algun moment de 2024.

The Bear, que va captivar al públic amb la seva primera temporada per assolir un major èxit en la seva segona temporada, s’ha convertit en un fenomen cultural”, va dir el president de FX Entertainment, Nick Grad, en un comunicat (a través de Deadline). “Estem moplt orgullosos de associar-nos amb Christopher Storer, Joanna Calo, Josh Senior i la resta del equip creatiu, així com el brillant repartiment encapçalat per Jeremy Allen White, Ayo Edebiri i Ebon Moss-Bachrach. El que ells i l’equip han fet és realment notable i nosaltres i els nostres socis de Hulu ens unim als fans per a esperar amb ganes el pròxim episodi de la història de The Bear”.

The Bear té com a productors executius a Christopher Storer, Joanna Calo, Hiro Murai, Nate Matteson i Josh Senior. LA comèdia dramàtica està protagonitzada per White, Edebiri, Ebon Moss-Bachrach, Edwin Lee Gibson i Matty Matheson. La temporada 2 també va presentar nous personatges interpretats per un repartiment d’estrelles convidades que inclou a Jamie Lee Curtis, Sarah Paulson, Will Poulter, Olivia Colman, John Mulaney, Molly Gordon i Bob Odenkirk.

“La segona temporada segueix a Carmen ‘Carmy’ Berzatto, Sydney Adamu i Richard ‘Richie’ Jerimovich mentre treballen per a transformar el seu local brut de sandvitx en un lloc de següent nivell”, es pot llegir en la sinopsis. “A mesura que desmantellen el restaurant fins als ossos, l’equip empren els seus propis viatges transformadors, cadascun dels quals es veu obligat a enfrontar-se al passat i considerar qui volen ser en el futur”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada