Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 21 de novembre del 2023

'Superman: Legacy'.


L’univers de DC de James Gunn ha trobat al seu Lex Luthor al incorporar a un actor de talent al repartiment de Superman: Legacy.

Segons Deadline, Gunn ha escollit a l’actor de Renfield i The Menu, Nicholas Hoult, com el icònic malvat de Superman. Hoult va estar a la llista de possibles candidats per a interpretar al nou Superman, que finalment va recaure a David Corenswet. Aquest no és la seva primera incursió als films de superherois, ja que també va interpretar a Bestia en la sèrie de films de X-Men.

Superman: Legacy explica la història del viatge de Superman per a reconciliar la seva herència Kryptoniana amb la seva educació humana com a Clark Kent a Smalville, Kansas”, es pot llegir en la sinopsis oficial del film. “Ell és la encarnació de la veritat, la justícia i el estil estatunidenc, guiat per la bondat humana en un món que considera la bondat com quelcom passat de moda”.

El paper principal de Superman: Legacy l’interpretarà David Corenswet (Pearl, The Politician), mentre que Lois Lane estarà interpretat per l’estrella de The Marvelous Mrs. Maisel, Rachel Brosnahan. El film s’estrenarà als cinemes el 11 de juliol de 2025.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada