Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 14 de novembre del 2023

'Damsel'.

Després d’ensenyar el primer cartell la setmana passada, Netflix ha publicat el tràiler de Damsel en la passada Geeked Week. El film de fantasia s’estrenarà en la plataforma del servei de streaming al 2024.

“Una damisel·la obedient accepta casar-se amb un príncep ben plantat, tant sols per a descobrir que la família reial l’ha reclutat com a sacrifici per a pagar un antic deute”, es pot llegir en la sinopsis oficial del film. “Llençada a una cova amb un drac que escup foc, ha de confiar en el seu ingeni i voluntat per a sobreviure”.

A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

Damsel està dirigit pel cineasta espanyol nominat al Oscar, Juan Carlos Fresnadillo, adapta un guió escrit pel guionista de Wrath of the Titans, Dan Mazeau. A més de protagonitzar, Brown també n’és productora executiva a través de la seva companyia PCMA Productions al costat de Zack Roth, Chris Castaldi i Mazeau. Joe Rothe i Jeff Kirschenbaum també s’han sumat al projecte com a productors.

Millie Bobby Brown va obtenir reconeixement mundial pel seu paper rellevant com a Eleven a l’exitosa sèrie de ciència ficció de Netflix, Stranger Things, que li va valer a la jove actriu la seva primera nominació al premi Emmy com a Millor Actriu de Repartiment en una sèrie dramàtica. Un cop més reprendrà el seu paper en la tant esperada última temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada