Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 21 de novembre del 2023

'Beverly Hills Cop: Axel Foley'.

Axel Foley (Eddie Murphy) està de tronada en la foto del primer cop d’ull a Beverly Hills Cop 4 de Netflix.

La revista Empire ha revelat una foto del primer cop d’ull de Beverly Hills Cop 4, també conegut com Bervely Hills Cop: Axel Foley. La imatge veu a Axel Foley (Murphy) vestit amb una jaqueta dels Detroit Lions mentre es dirigeix a un parell de policies que avancen cap a ell. Al voltant de Axel hi ha un grup d’espectadors que graben el moment amb els seus telèfons.

“Cada cop que [Murphy] entra en el set, mai saps el que et trobaràs. I sempre és força brillant”, va dir el productor Jerry Bruckheimer. “Cada dia que ell està allà et retorna als anys 80’s”.

A continuació podeu veure’n la fotografia, a través d’un tuit publicat per DiscussingFilm...

Bruckehimer va dir a més a més que Beverly Hills Cop 4 no sols repetirà elements dels primers tres moments; més bé, va insinuar que el pròxim film tindrà un element emocional que tocarà la fibra sensible dels espectadors.

“Es tracta de l’emoció”, va dir. “No importa lo divertit que sigui, ni la gran acció que tingui, l’important és arribar al cor”.

Beverly Hills Cop: Axel Foley està dirigit per Mark Molloy, qui va substituir a Adil El Arbi i Bilall Fallah després de que van deixar el projecte per centrar-se en el film ara cancel·lat de Batgirl. Amb un guió de Will Beall, Tom Gormican i Kevin Etten, el film també veurà al jutge Reinhold, Paul Reiser, Jonn Ashton i Bronson Pinchot reprendre els seus respectius papers dels tres films anteriors.

A ells se’ls uneix Taylour Paige com la filla distanciada de Foley, Joseph Gordon-Levitt com el nou soci de Axel, Kevin Bacon com un oficial de la unitat especial de LAPD i Mark Pellegrino. “[Gordon-Levit] es queda atrapat amb Axel i es posen histèrics junts”, va fer broma Bruckheimer. “Joseph és un gran home heterosexual per a Eddie”.

Beverly Hills Cop: Axel Foley arribarà a Netflix al 2024.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada