Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 27 de novembre del 2023

'Tomb Raider Series'.


Encara es desconeix qui agafarà el relleu de Angelina Jolie i Alicia Vikander com la pròxima Lara Croft, però l’adaptació en forma de sèrie de la franquícia de videojocs Tomb Raider aparentment continua endavant. Segons informen des de Prime Video, s’ha escollit a l’escriptora de The Marvels i WandaVision, Megan McDonnell, per a unir-se a la sèrie planejada.

Segons ens informen des de Variety, l’escriptor de l’Univers Cinematogràfic de Marvel ha estat contractada per a unir-se al la sala de guionistes per a l’adaptació de la sèrie Tomb Raider planejada per la creadora de Fleabag, Phoebe Waller-Bridge. Si bé és possible que la sèrie encara es trobi en les primeres fases de desenvolupament, amb l’argument i altres persones involucrades encara sense especificar, la participació de McDonnell serveix com a llum verda per a que el estudi planifiqui fer avançar el projecte.

A més a més de l’adaptació de la sèrie planejada, des de Deadline ens informaven a principis d’any que MGM i Amazon Studios estan treballant junts per a un altre adaptació cinematogràfica de Tomb Raider. Tot i això, no s’han revelat més detalls ni data d’estrena.

Molt abans de que Lara Croft: Tomb Raider de Jolie fes el seu debut als cinemes el 2001, el videojoc d’acció i aventures en el que es va basar el film finalment es va convertir en tot un èxit des del seu debut l’any 1996. També ha generat múltiples interaccions de videojocs.

L’actriu de Maléfica, va interpretar al personatge principal també al 2003 amb el segon film titulat Lara Croft: Tomb Raider-The Cradle of Life. El Tomb Raider de Jolie també està protagonitzat per Iain Glen, Jon Voight i Daniel Craig.

Alicia Vikander va prendre el relleu de Jolie, en el reinici de 2018, titulat simplement Tomb Raider. La sinopsis del film dirigit per Roar Uthaug deia el següent: “En contra dels últims desitjos del seu pare, Lara deixa tot el que sap enrere a la recerca del últim destí conegut del seu pare, una tomba llegendària en una illa mítica”.

El 2019 estava en desenvolupament una seqüela del film protagonitzat per Vikander, però va ser cancel·lada degut a una varietat de factors. I ara, Prime Video presumiblement està avançant amb l’adaptació de la sèrie, una nova actriu aviat continuarà amb les aventures i el llegat de Lara Croft.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada