Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 14 de novembre del 2023

'Masters of the Universe'.


El reinici d’acció en viu planejat per Aaron i Adam Nee de Masters of the Universe podria acabar a la plataforma de Amazon després de la seva cancel·lació a Netflix.

Segons una informació de Variety, Amazon Studios està en “converses serioses” per a donar vida a la versió dels germans Nee de Masters of the Universe. Una font familiaritzada amb la situació adverteix que les converses són actualment “fines”. Tot i això, si les coses avancen, el estudi necessitaria redactar nous acords per a que els Nees puguin polir el seu guió i dirigir. Encara s’espera que Kyle Allen protagonitzi en el paper principal de He-Man si el film rep llum verda.

A més a més, el productor de Mattel, Todd Black, està pressionant per a que Masters of the Universe rebi una estrena ampli als cinemes (quelcom que no ha estat possible amb Netflix). El projecte ja ha abandonat dos cops el vaixell: va passar de Warner Bros. a Sony abans d’aterrar a Netflix, amb Black supervisant tot. En quant al futur del film, tant Mattel com a Amazon MGM Studios van declinar fer comentaris.

La línia de joguets de Masters of the Universe de Mattel es va llançar inicialment l’any 1982. La primera sèrie animada de la franquícia, He-Man and the Masters of the Universe, es va emetre de 1983 a 1985. Des de llavors, ha generat una sèrie de spin-off, reinicis i avivaments. La primera (i fins ara, únic) film d’acció real de Masters of the Universe estrenat als cinemes va ser l’any 1987 i protagonitzat per Dolph Lundgren com a He-Man.

Com s’ha dit abans, el reinici d’acció en viu planificat pels germans Nee ha passat per nombroses interaccions en els últims anys. Noah Centineo va ser assignat per a interpretar a He.Man quan el film encara s’estava desenvolupant a Sony. Centineo va abandonar el projecte quan Netflix va reprendre la producció, moment en el que Allen va entrar a escena.

El canvi a Netflix semblava tenir sentit, ja que el gegant del streaming ja alberga sèries animades com He-Man and the Masters of the Universe (2021-2022), Masters of the Universe: Revelation i She-Ra and the Princesses of Power (un reinici d’un spin-off de He-Man dels 80). Tot i això, a principis d’aquest any, Variety va donar la notícia de que Netflix ja no seguiria endavant amb el film d’acció real de Masters of the Universe.

Segons la informació, la decisió de Netflix de eliminar Masters of the Universe es va deure al pressupost del film. Després de invertir aproximadament 30 milions de dòlars en el desenvolupament, el servei de streaming aparentment no estava disposat a aprovar el pressupost de 200 milions de dòlars. Els germans Nee suposadament van treballar amb els seus productors per a reduir el pressupost del film a $180M (inclosos els costos de desenvolupament). Tot i això, Netflix va descartar la idea.

De totes maneres, si bé Netflix és vist com la llar de facto amb tot el relacionat amb He-Man aquests dies, un canvi a Amazon no seria del tot sense precedents. El 2021, la companyia va començar a desenvolupar una sèrie de She-Ra live-action, presumiblement per al seu servei de streaming Prime Video.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada