Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 2 de novembre del 2023

'Constantine 2'.


L’estat de Constantine 2 ha estat flotant en l’ambient, però segons el director Francis Lawrence, el film segueix en desenvolupament tot i alguns problemes sorgits.

En declaracions a Gamesport, Lawrence, qui va dirigir el film original i després va dirigir els films de Els Jocs de la Fam, va dir que la vaga de WGA i alguns altres “obstacles” han endarrerit el film, però va assenyalar que ha estat en reunions amb l’estrella Keanu Reeves i el cineasta Akiva Goldsman sobre el projecte.

“Així que Constantine 2 òbviament s’ha vist endarrerida per la vaga de guionistes”, va dir Lawrence. “I hem hagut de superar diversos obstacles per a recuperar el control del personatge, perquè altres persones tenien el control de Vértigo. Tenim el control. Keanu, Akiva Goldsman i jo hem estat reunint-nos i hem estat debatent el que creiem que serà la història i hi haurà més reunions d’aquestes que s’han de fer (el guió ha d’estar escrit), però realment esperem que arribem a poder fer Constantine 2, i fer una versió classificació R real”.

Si bé no se sap res de que tractarà la seqüela de Constantine de 2005, Lawrence ha reiterat en el passat que vol que aquesta seqüela tingui la classificació adequada per a adults.

“Per mi, una de les coses més importants de la primera va ser que vàrem seguir, segons Warner Bros., les regles per a realitzar un film PG-13 en termes de violència, sang, llenguatge i sexualitat. Però la junta de classificació ens va donar una R estricta basada en la seva zona gris d’intensitat”, va dir Lawrence en una entrevista amb The Wrap. “I el que més lamento és que teníem un film amb classificació R, que en realitat és un film PG-13, i si tingués que tenir una classificació R, realment hauria fet un film amb classificació R. L’hauria fet molt més aterridora i molt més violenta, i realment hauria fet un film amb classificació R”.

“La idea és, aquest cop, al menys per a mi, esforçar-se i fer un Constantine real amb Classificació R, que és, crec, el que la gent sempre va voler originalment, no la versió PG-13 que obté una R”, va dir Lawrence.  

El film original de Constantine de 2005 va rebre crítiques mixtes, però ràpidament es va convertir en un clàssic de culte entre els fans. No es sap molt sobre la seqüela planejada per ara, però el film estarà escrit per Goldsman i produït al costat de J.J. Abrams i Hannah Minghella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada