Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 13 de novembre del 2023

'Dead Boys Detectives'.

Netflix ha publicat el primer avanç de Dead Boy Detectives (Detectius de nois morts), que mostra una vista prèvia de la pròxima sèrie basada en la sèrie de còmics de Neil Gaiman.

El tràiler mostra als dos personatges principals de l’agència Dead Boys Detectives, adolescents que són millors amics i fantasmes i resolen misteris junts. La pròxima sèrie comptarà amb Steve Yockey i Beth Schwartz com a showrunners i Yockey ha desenvolupat la sèrie per a Netflix.

A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

Basada en els personatges de DC creats per Gaiman i Matt Wagner, Dead Boy Detectives prové dels productors executius Jeremy Carver (Doom Patrol) i Steve Yockey (The Flight Attendant). La sèrie de 8 episodis girarà al voltant a dos nens fantasmes anomenats Charles Rowland (Jayden Revri) i Edwin Paine (George Rexstrew), els quals es neguen a entrar en el més enllà per a quedar-se a la terra per a investigar crims sobrenaturals. Els personatges van aparèixer per primer cop en els còmics de The Sandman de Gaiman l’any 1991.

El repartiment també inclou a Alexander Calvert (Supernatural, Arrow) com a Thomas The Cat King; Briana Cuoco (The Flight Attendant, Harley Quinn) com a Jenny, descrita coneguda com la carnissera lleugerament punk i confident de Crystal; Jenn Lyon (Claws, Justified) com a Esther, descrita com una bruixa obsessionada amb la juventud i la immortalitat; Yuyu Kitamura (The Expatriates, Mother Tongue) com a Niko, un estudiant d’un internat que intenta unir-se a l’agencia Dead Boy Detectives que ara viu a dalt de la carnisseria de Jenny; i Ruth Connell (Supernatural, For the Love of George) qui interpretarà a Night Nurse, un dimoni que controla el flux d’ànimes en el més enllà. Connell va interpretar prèviament al personatge a Doom Patrol. 

La sèrie de The Dead Boy Detectives està escrita per Yockey i produïda per Carver, Yockey, Greg Berlanti, Sarah Schechter i David Madden. És una producció de Berlanti Productions i Warner Bros. Television.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada