Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 17 de novembre del 2023

'Wonder Man'.


Segons una informació, la pròxima sèrie de Wonder Man de Marvel a Disney+ s’estrenarà sota el segell de Marvel Spotlight recentment anunciat.

En una informació de Deadline, detalla la sortida de Destin Daniel Cretton del film Avengers: Kang Dinsaty, també assenyalaven que Wonder Man reprendria la filmació després del Dia d’Acció de Gracies. La informació també assenyala que Wonder Man “estarà dintre de les sèries sota el nou segell de Marvel Spotlight”.

Segons Marvel Studios, Marvel Spotlight és un nou segell o subcategoria per als pròxims projectes estrenats per Marvel Studios que no necessàriament es vincularan ni faran referència a fils argumentals més importants per al UCM.

Marvel Spotlight ens brinda una plataforma per a dur a la pantalla històries més fonamentals i basades en personatges i, en el cas de Echo, enfocant-nos en el que està en joc a nivell de carrer sobre la continuïtat més amplia del UCM”, va dir el director de streaming de Marvel Studios, Brad Winderbaum. “Així com els fans dels còmics no necessitaven llegir els Venjadors o els Quatre Fantàstics per a gaudir d’un còmic de Spotlight de Ghost Rider, la nostra audiència no necessita haver vist altres sèries de Marvel per a comprendre el que succeeix en la història de Maya”.

La sèrie Wonder Man està essent desenvolupada per Destin Daniel Cretton (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings) i l’escriptor i productor Andrew Guest (Broooklyn Nine-Nine, Community), amb Guest com a guionista principal i Cretton com a productor executiu i dirigint alguns episodis. El projecte serà part del acord general de Cretton amb el estudi. A més de Cretton, la cineasta de The Photograph, Stella Meghie també dirigirà diversos episodis.

La sèrie estarà protagonitzada per Yahya Abdul-Mateen II com a Simon Williams/Wonder Man. S’uneix el guanyador del Oscar Ben Kingsley, qui repeteix el seu paper de Trevor Slattery vist a Shang Chi per primer cop, abans però el vam veure com a El Mandarí a Iron Man 3, però tant sols era un actor fracassat.

Wonder Man és un dels personatges més antics en la llarga història de Marvel i es va presentar per primer cop l’any 1964 en una de les primeres edicions de Avengers. El personatge, anomenat Simon Williams, va ser creat per Stan Lee, Don Heck i Jack Kirby, i es va presentar inicialment com un supermalvat que va lluitar contra els Venjadors.

A finals de la dècada de 1970, Wonder Man es va convertir en un heroi i finalment va acabar unint-se als Venjadors en diverses interaccions del equip. Imbuït d’energia “iònica” pel Baron Zemo, Wonder Man té poders semblants a altres superherois, que inclouen major força, velocitat, resistència, durabilitat, reflexos i agilitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada