Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 9 de novembre del 2023

'Ghostbusters: Frozen Empire'.

Sony Pictures ha publicat el primer tràiler de Ghostbusters: Frozen Empire (Caçafantasmes: Imperi Congelat), la pròxima seqüela de Ghostbusters: Afterlife de 2021.

“A Caçafantasmes: Imperi Congelat, la família Spengler trona al lloc on tot va començar -la icònica estació de bombers de la ciutat de Nova York- per a formar equip amb els Caçafantasmes originals, els quals han desenvolupat un laboratori d’investigació ultra secret per a dur la caça de fantasmes al següent nivell”, es pot llegir en la sinopsis oficial del film. “Però quan el descobriment d’un antic artefacte desencadena una força maligne, els Caçafantasmes nous i antics han d’unir forces per a protegir la seva llar i salvar al món de una segona Edat de Gel”.

Realitzada sota el títol provisional de “Parc de Bombers”, la pròxima seqüela de Caçafantasmes: El Més Enllà marca el cinquè film estrenat als cinemes de la franquícia Caçafantasmes després de Caçafantasmes de 1984, Caçafantasmes 2 de 1989, Caçafantasmes de 2016 (que és un reinici amb una continuïtat separada) i Caçafantasmes: El Més Enllà de 2021.

A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

          

Caçafantasmes: Imperi Congelat està dirigit per Gil Kenan a partir d’un guió que ha coescrit amb Jason Reitman. El pròxim episodi de la història familiar de Spengler també comptarà amb el retorn del repartiment principal, inclosos Carrie Coon, Paul Rudd i McKenna Grace, qui en realitat va ser el primer membre en confirmar el seu retorn.

Dirigit i escrit per Jason Reitman, i produïda i coescrita per Kenan, Ghostbusters: Afterlife es va estrenar encara amb la pandèmia al alça i amb sòlids resultats que van incloure un cap de setmana d’estrena de $44M. El film va acabar recaptant un total de $204.334.455. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada