Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 17 de novembre del 2023

'Fantastic Four'.



Arriba nova informació dels Quatre Fantàstics, després de acabar la vaga d’actors les notícies relacionades amb el film llargament endarrerit, i ara l’última informació suggereix que Marvel Studios vol a Javier Bardem per a interpretar al malvat Galactus.


Una informació de The InSneider afirma que Marvel està pensant en Javier Bardem per a interpretar el paper del icònic devorador de planetes Galactus a Els Quatre Fantàstics. S’ha observat que un conflicte d’agenda involucra el film de F1 protagonitzada per Brad Pitt de Apple, en la que Bardem participarà, podria possiblement excloure’l del paper, tot i que això dependria del nivell de captura de moviment que potencialment podria estar involucrat  al interpretar a Galactus. Finalment, Jeff Sneider va declarar que creu que Bardem és el preferit per al paper, si el calendari ho permet i que Marvel “té un historial en aconseguir al seu home”.

*Com a apunt, la resta del repartiment que forma la primera família de Marvel són: Vanessa Kirby com a Sue Storm, Jack Quaid com a Johnny Storm i Ebon Moss-Bachrach com a Benjamin Grimm.



Fantastic Four estarà dirigit per Matt Shakman (WandaVision) a partir d’un guió escrit per Josh Friedman, qui va ser contractat per a reescriure el guió escrit originalment per Jeff Kaplan i Ian Springer. Com a projecte de la Fase Sis, Fantastic Four està programat per estrenar-se el proper 02 de maig de 2025.

La sèrie de còmics de Fantastic Four de Marvel va ser creada per Stan Lee i Jack Kirby, i va fer el seu debut l’any 1961 i va ser el primer títol d’equip de superherois produït per Marvel Còmics i va popularitzar a personatges famosos com Reed Richards, Sue Storm i Doctor Doom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada