Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 22 de novembre del 2023

'Toy Story 5'.


Tim Allen ha confirmat que Disney s’ha posat en contacte amb ell i amb Tom Hanks per a reprendre els seus respectius papers coma Buzz Lightyear i el xèrif Woody Pride per a Toy Story 5.

Sembla a ser que a The Tonight Show protagonitzat per Jimmy Fallon, sé li va preguntar a Allen si Toy Story 5 encara estava en desenvolupament.

“Bob Iger, director de Disney, va dir que [Toy Story 5] estava en procés. De fet, va dir que succeiria”, va dir Allen. “Es van apropar a Tom [Hanks] i a mi per a repetir els papers. No van dir res al respecte”.

Va continuar: “El que es, per a gent com jo, és com si fos un aficionat a la ciència-ficció. Et preguntes si quatre van ser massa, cinc seran masses? Segons els rumors, l’escriptor que ho està fent ha escrit un dels millors. Va dir: “Si no és fes això bé, no ho faria”. Així que podria ser una forma molt, molt interessant de reunir-ho”.

El febre d’aquest any, Iger va anunciar que oficialment Toy Story 5 estava en procés. Pete Docter, director creatiu CCO) de Pixar, va dir a The Wrap sobre la pròxima seqüela a finals d’aquell mes: “Crec que serà sorprenent. Té algunes coses realment interessants que no heu vist abans”.

Abans de aparèixer a The Tonight Show, Allen va parlar sobre les seves idees per a Toy Story 5 en una entrevista recent amb The Movie Dweeb. “No se cap on va la història, però...i si tota la història transcorre quan Andy és adult? [Ell] té fills i resulta que estan en línia”, va dir Allen. “Em diuen: Algun cop has vist aquest joguet? Andy veu que Buzz li falta una mà i que estan venent aquests joguets antics i Andy va i recull tots els joguets. Ha d’anar a buscar cadascun, tornar-los a muntar, portar-los a la seva casa i començar tot de nou amb el seu fill”.

Toy Story 5 no té data oficial d’estrena encara.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada