Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 21 de novembre del 2023

'Jason Bourne'.


Universal està treballant en un nou film de Jason Bourne i ja està cercant a un director guanyador d’un Oscar per al pròxim film.

Des de Deadline, han revelat que Edward Berger, qui va dirigir el film guanyador d’un Oscar al 2022, All Quiet On The Western Front, està en negociacions per a dirigir i supervisar el desenvolupament d’un nou film de Jason Bourne, tot i que, segons la informació, no hi ha cap guió per al film en aquest moment.

El mitjà assenyala que el film es troba en un desenvolupament inicial, però que un cop s’acabi el guió, li demanaran a Matt Damon, qui va interpretar al personatge principal en quatre dels cinc films de la saga, que troni si així ho vol.

Abans de l’anunci, el film més recent de la saga duia per títol Jason Bourne i es va estrenar als cinemes al 2016. El film estava protagonitzat per Matt Damon com l’ex agent de la CIA i va estar dirigit per Paul Greengrass i escrit per Greengrass i Christopher Rouse.

El film seguia a Bourne mentre és perseguit per la Cap de seguretat cibernètica de la CIA, Heather Lee i el director Robert Dewey mentre intentava aprendre sobre el seu pare. Va rebre crítiques mixtes, però va recaptar $415.484.914 de manera mundial per a un pressupost de $120M.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada