Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 9 de novembre del 2023

'Inside Out 2'.

Doncs ja tenim el primer avanç de Inside Out 2 (traducció literal: De dintre a enfora), la molt esperada segona entrega del aclamat film de Pixar de 2015. Actualment està previst que arribi als cinemes el pròxim 14 de Juny de 2024.

El tràiler mostra el retorn de les cinc emocions de Riley: alegria, tristesa, por, ira i disgust, mentre es preparen pels desafiaments que comporta el fet de que Riley es converteixi en adolescent. Sense que ells ho sàpiguen, aquests desafiaments inclouen bregar amb l’arribada sobtada de noves emocions com ansietat, que estarà interpretada per l’estrella de Stranger Things, Maya Hawke.

A continuació podeu veure’n el tràiler i el cartell...

          

          


El personatge de color taronja (Hawke), Ansietat, és una de les emocions més recents de l’adolescent Riley, que promet agitar les coses dintre de la seu. “L’ansietat pot ser nova per a la tripulació, però ella no és realment de la mena que es queda en un segon pla”, va dir Mann en un comunicat. “Això té molt de sentit si ho penses en termes del que succeeix dintre de les nostres ments”.

Inside Out 2 està dirigit per Kelsey Mann a partir d’un guió escrit per Meg LeFauve. Està produït per Mark Nielsen, amb el director original Pete Docter com a productor executiu. La seqüela comptarà aquest cop amb les veus de Amy Poehler com a Joy, Phyllis Smith com a Tristesa i Lewis Black com a Enuig. A ells se’ls uneix Tony Hale i Liza Lapira com les noves veus de Por i Fàstic, respectivament. I Diane Lane com la mare.

“El film retorna a la ment de la recent adolescència de Riley just quan la seu central està patint una sobtada demolició per a deixar espai a quelcom completament inesperat: noves emocions! L’alegria, la tristesa, l’enuig, la por i el fàstic, que duen molt de temps dirigint una operació exitosa en tots els sentits, no estan segurs de com sentir-se quan apareix l’ansietat. I sembla que no està sola”, es pot llegir en la sinopsis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada