Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 27 de novembre del 2023

'Scarlet Witch'.


*Via ComicBookMovie...

A WandaVision, vam veure a Wanda Maximoff convertir-se en Bruixa Escarlata.

Tot i això, la seva evolució va acabar amb una nota tràgica quan es va veure obligada a deixar caure el malefici al voltant de Westview i acomiadar-se de Visió i els seus fills, Tommy i Billy.

Quan va arribar el torn de Doctor Strange in the Multiverse of Madness, el Darkhold havia corromput al Venjador (Strange) i ella va arrasar innombrables realitats en un esforç per a trobar les variants dels seus bessons.

A vora de convertir-se en una malvada en tota regla quan estava tot fet i beneït, Wanda finalment va veure el seu error i va semblar que s’enterrava sota de Wundagore després de fer servir els seus poders per a destruir totes les copies possibles del Darkhold en tot el multivers.

Per descomptat, un espurneig vermell va suggerir que podria haver-se escapat!

Hem estat escoltant rumors des de fa un temps de que hi ha plans per a la Bruixa Escarlata, possiblement en alguna mena  de sèrie de televisió de continuació o “Presentació Especial”. Bé, segons Daniel Ritchman, Marvel Studios vol que sigui un film i està considerant a Jac Schaeffer (WandaVision i Agatha), per a escriure’n el guió i dirigir.

Això té molt de sentit, sobre tot perquè el personatge segueix essent increïblement popular; redimoni, bé podria ser inclús l’adaptació de “The Children’s Crusade” (La Croada dels Nens) de la que tant hem escoltat parlar des de que va acabar WandaVision.

En notícies relacionades, Doctor Strange 3 és un altre film místic que, segons s’informa, està en desenvolupament actiu amb Sam Raimi interessat en dirigir.

El que complica les coses és el fet de que també és un candidat per a dirigir Venjadors: La Dinastia de Kang i Venjadors: Secret Wars.

És provable que tant Wonder Man com Vision Quest siguin sèries limitades independents, mentre Wiccan segueix en desenvolupament com una provable introducció a aquest film de Scarlet Witch.

Tornant a aquest personatge, va ser a principis d’aquest any quan Elisabeth Olsen va dir: “Específicament en els últims quatre anys, la meva producció ha estat Marvel. No vull...no és que no vulgui estar associada simplement com a aquest personatge. Però realment necessito altres parts per mantenir aquest equilibri”.

“Tinc moltes ganes de fer pel·lícules ara mateix. I espero que algunes d’elles s’uneixin de la manera que sento que puc fer-ho. Però si, això és quelcom que necessito. Tan sols necessito altres personatges en la meva vida. No hi ha longevitat en un personatge”.

El més provable és que si el film de Bruixa Scarlata no serveix com a comiat de Olsen al personatge, llavors un dels pròxims films dels Venjadors ho farà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada