Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 16 de novembre del 2023

'Imaginary'.

Un nou cartell en moviment per a Imaginary de Blumhouse presenta als fans del terror un espantós os de peluix anomenat Chauncey.

Imaginary de Lionsgate i Blumhouse arribarà als cinemes dels Estats Units el març de 2024. Si bé avui, 16 de novembre, sortirà el tràiler complert, s’ha publicat un nou cartell en moviment del pròxim film de terror en el compte oficial de Twitter del film.

Lionsgate també ha publicat un breu vídeo promocional “Friends Forever” en el que els nens petits descriuen als seus amics imaginaris. En la segona meitat del vídeo, els nens expliquen com aquests amics imaginaris a vegades poden “enfadar-se” o ser “esgarrifosos”.

A continuació podeu veure el cartell en moviment i el vídeo promocional...

          
          

“De Blumhouse, els autors intel·lectuals que defineixen el gènere darrera de Five Nights at Freddy’s i M3GAN, arriba un film de terror original que aprofita la innocència dels amics imaginaris i planteja la pregunta: són realment producte de la imaginació infantil o quelcom més aterridor que menteix simplement? Quan Jessica (DeWanda Wise) trona a la casa de la seva infància amb la seva família, la seva fillastra petita, Alice (Pyper Braun), desenvolupa un estrany vincle amb un osset de peluix anomenat Chauncey que troba al soterrani. Alice comença a jugar amb Chauncey a jocs que al principi són divertits i es tronen cada cop més sinistres. A mesura que el comportament de Alice es torna cada cop més preocupant, Jessica intervé sols per adonar-se de que Chauncey és molt més que l’osset de peluix que ella creia que era”.

Imaginary està dirigit per Jeff Wadlow (Fantasy Island), qui també ha coescrit el guió amb Greg Erb i Jason Oremland. Al costat de Wise i Braun, el film està protagonitzat per Tom Payne, Taegen Burns, Veronica Falcon i Betty Buckley. Wadlow i Jason Blum són els productors.

Imaginary arribarà als cinemes dels Estats Units el 08 de març de 2024 de la mà de Blumhouse i Lionsgate. Originalment estava previst que s’estrenés el febrer del 2024, però s’ha endarrerit degut a la vaga de SAG-AFTRA. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada