Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 29 de novembre del 2023

'Sonic the Hedgehog 3'.

Paramount ha revelat una nova fotografia de la tercera entrega de Sonic the Hedgehog, que els brinda als fans el primer cop d’ull al icònic rival de Sonic en la seqüela Shadow the Hedgehog.

Un tuït del compte oficial de Twitter (ara X) del film de Sonic, ha revelat la foto, que mostra a Shadow the Hedgehog del pit cap a baix juntament amb una claqueta de la pròxima seqüela de l’adaptació del videojoc. La claqueta presenta el logo del film, que sembla ser una evolució de la flama del logo de Sonic Adventure 2, amb la forma “Spin Dash” de Sonic sobre el text i la de Shadow reflectida a sota.

La publicació inclou el títol: “Fora i en marxa”.  #SonicMovie3. Sols als cinemes el 20 de desembre de 2024.

A continuació podeu veure’n la fotografia...

Sonic the Hedgehog 3 tornarà a estar dirigit per Jeff Fowler a partir d’un guió escrit per Pat Casey, Josh Miller i John Whittington. Estarà produït per Neal H. Moritz, Hajime Satomi, Toby Ascher, Tim Miller, Nan Morales i Toru Nakahara. Els detalls sobre l’argument són escassos, però comptarà amb Shadow the Hedgehog, el ràpid rival de Sonic que va aparèixer per primer cop en el joc de Sega Dreamcast el 2001, Sonic Adventure 2.

Sonic the Hegdehog 2 va estar protagonitzat per James Marsden (Westworld), Tika Sumpter (Ride Along), Natasha Rothwell (Wonder Woman 1984), Adam Pally (The Mindy Project), Jim Carrey (Kidding) i Shemar Moore (Criminal Minds), amb Colleen O’Shaughnessey (Blade Runner: Black Lotus) com a Tails i Idris Elba (The Suicide Squad) com a Knuckles.

El film va recaptar un total a nivell mundial de $405.421.518 davant d’un pressupost informat d’entre $90M/$110M. A més de Sonic the Hedgehog 3, Paramount Pictures també està desenvolupant una sèrie derivada centrada en Knuckles (Idris Elba), que s’estrenarà a Paramount+.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada