Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 20 de novembre del 2023

'Migration'.

Aquest film se m’havia passat, Illumination va estrenar dimarts passat un nou tràiler de Migration, el seu pròxim film de comèdia animada, protagonitzat per Kumail Nanjiani i Elisabeth Banks a les veus.

El tràiler destaca a una família d’ànecs liderada per el pare (Nanjiani), Mack i la mare (Banks) Pam, mentre s’embarquen en una aventura única a la vida. Junts, obriran als seus fills al món, on aprendran com superar les seves pors i aprofitar les oportunitats. Actualment, el film està programat per arribar als cinemes el pròxim 23 de desembre.

A continuació podeu veure’n el tràiler i el cartell...

          

          


“En el film, la família Mallard està una mica estancada. Mentre que el pare Mack es conforma amb mantenir a la seva família segura remant al voltant d’un estanc de Nova Anglaterra per sempre, la mare Pam està neguitosa per canviar les coses i ensenyar-los als seus fills (el fill adolescent Dax i la filla anegueta Gwen) el món sencer. Després de que una família d’ànecs migratoris s’atura al seu estanc amb emocionants histories de llocs remots, Pam convenç a Mack per a que s’embarqui en un viatge familiar a través de la ciutat de Nova York fins a la Jamaica tropical”, es pot llegir en la sinopsis.

“A mesura que els Mallards es dirigeixen cap al sud per a passar l’hivern, els seus ben traçats plans ràpidament fracassen. L’experiència els inspirarà a ampliar horitzons, obrir-se a nous amics i aconseguir més del que mai van creure possible, mentre els ensenya més a uns sobre els altres (i sobre ells mateixos) del que mai van imaginar”.

Descrit com un espectacle visual, Migration està dirigit per Benjamin Renner i Guylo Homs a partir d’un guió escrit per Mike White (The White Lotus). Està produït per el fundador i director executiu de Illumination, Chris Meledandri. Està editat per Christian Gazal, mentre que Colin Stimpson ha estat el dissenyador de producció.

El film presenta les veus de Kumail Nanjiani com a Mack, Elisabeth Banks com a Pam, Caspar Jennings com a Dax, Tresi Gazal com a Gwen, Awkwafina com una líder de coloms lluitadors, Carol Kane com a Erin la Garça, Keegan-Michael Key com un lloro Jamaicà nostàlgic, David Mitchell com el líder del Ioga d’una granja d’ànecs i Danny DeVito com l’oncle Dan.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada