Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 2 de novembre del 2023

'Family Switch'.

Netflix ha publicat un nou tràiler i cartell de Family Switch, el film de comèdia familiar protagonitzat per Ed Helms i Jennifer Garner. El film farà el seu debut en el servei de streaming el 30 de novembre.

“Jess i Bill Walker estan fent tot el possible per a mantenir a la seva família connectada a mesura que els seus fills creixen, es tornen més independents i més distants”, és pot llegir en la sinopsis. “Quan una trobada casual amb un lector astrològic fa que la família es desperti amb un canvi de cos complet, al matí del dia més important de cadascuna de les seves vides, podran els Walker unir-se per aconseguir un ascens, una entrevista universitària, un contracte discogràfic i prova de futbol?”.

A continuació podeu veure’n el tràiler i el cartell...

          


Basat en el llibre Bedtime for Mommy de Amy Krouse, Family Switch està dirigit per McG a partir d’un guió escrit per Victoria Strouse i Adam Sztykiel. El film també està protagonitzat per Bashir Salahuddin (GLOW), Matthias Schweighöfer (Army of Thieves), Xosha Roquemore (The Mindy Project), ilia Isorelýs Paulino (Me Time), Paul Scheer (The League), Andrew Bachelor (The Babysitter) i Rita Moreno (One Day at a Time).

Els productors executius són Strause, David Hyman i Jason Rosenthal. Està produït per McG, Garner, Lawrence Grey, Ben Eveard, Nicole King Solaka i Mary Viola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada