Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 24 de novembre del 2023

'Our Son'.

S’ha revelat el tràiler oficial de Our Son, el drama familiar més nou de Vertical, protagonitzat pel guanyador del Emmy, Billy Porter i Luke Evans (Beauty and the Beast). El film arribarà als cinemes el 08 de desembre, seguit de la seva estrena en VOD el 15 de desembre.

El tràiler presenta a Gabriel (Porter) i Nicky (Evans), un matrimoni que té un fill petit anomenat Owen. La seva família passa per un  moment difícil després de que Gabriel decideix divorciar-se de Nicky, el que eventualment condueix a una batalla per la custodia. El tràiler destaca els desafiaments que els confrontarà, mentre naveguen per la seva nova dinàmica familiar.

A continuació podeu veure’n el tràiler i cartell...

          


“En el film, Nicky, un editor de llibres dedicat a la seva feina, viu amb el seu marit Gabriel, ex actor i mestressa de casa, i el seu fill de vuit anys, Owen”, es pot llegir en la sinopsis. “Gabriel estima a Owen més que res; Nicky estima a Gabriel més que res. Tot i les aparences, Gabriel ha estat insatisfet amb el seu matrimoni durant algun temps i demana el divorci, lo que el du a una batalla per la custodia que els obliga a ambdós a enfrontar la realitat canviant del seu amor mutu i pel seu fill.

Our Son està dirigit per Bill Oliver (Jonathan) a partir d’un guió que va coescriure amb Peter Nickowitz. El film també està protagonitzat per Christopher Woodley, Robin Weigert, Andrew Rannells, Isaac Powell, Phylicia Rashad, Kate Burton, Francis Jue i Emily Donahoe. Està produït per Fernando Loureiro i Eric Binns.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada