Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 16 de novembre del 2023

'Percy Jackson and the Olympians'.

Disney ha revelat un nou tràiler de Percy Jackson and the Olympians, la pròxima adaptació en viu de la sèrie de llibres de Rick Riordan que arribarà a Disney+. La sèrie debutarà amb dos episodis el 20 de desembre.

“La sèrie d’acció real compta la fantàstica història del semideu modern protagonista de 12 anys, Percy Jackson, que tot just està acceptant els seus poders sobrenaturals quan el déu del cel, Zeus, l’acusa de robar el seu llamp mestre”, es pot llegir en la sinopsis. “Ara Percy ha de creuar els Estats Units per a trobar-lo i restablir l’ordre a l’Olimp”.

A continuació podeu veure’n el nou tràiler...

          

          

La sèrie està protagonitzada per Walker Scobell (The Adam Project) com el semideu Percy Jackson, Leah Sava Jeffries (Empire) com a Annabeth Chase, Aryan Simhadri (Disney’s Spin) com a Grover Underwood, Jason Mantzoukas (Brooklyn Nine-Nine) com a Mr. D, Virginia Kull (Big Little Lies) com a Sally Jackson, Glynn Turman (Fargo) com a Chiron, Megan Mullally (Will & Grace) com a Mr. Dodds i Timm Sharp (Briarpatch) com a Gabe Ugliano.

La sèrie Percy Jackson and the Olympians estarà dirigida per James Bobin a partir d’un guió coescrit per Riordan i Jon Steinberg (The Old Man), basat en la primera entrega de Riordan de la seva exitosa sèrie de llibres Camp Half-Blood Chronicles.

Els productors executius són Riordan, Bobin, Steinberg, Dan Shotz, Rebecca Riordan, Bert Salke, Monica Owusu-Breen, Jim Rowe i Ellen Goldsmith-Vein, Jeremy Bell i D.J. Goldberg de Gotham Group. 20th Television s’estableix com el estudi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada