Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 20 de novembre del 2023

'Nosferatu'.

S’ha revelat el primer cop d’ull al pròxim film de Nosferatu de Robert Eggers.

Des de Empire Magazine ha sortit el primer cop d’ull a Nosferatu, el pròxim film de vampirs gòtics dirigit per Robert Eggers. La foto mostra al personatge interpretat per Lily-Rose Depp horroritzada mentre l’ombra del compte Orlok es col·loca damunt seu.

A continuació, podeu veure’n la foto...

Parlant amb Empire Magazine sobre el film, Eggers va dir: “Si, és un film de por. És un film de terror. És un film de terror gòtic. I crec que fa temps que no hi ha un film gòtic de la vella escola que faci por. I crec que la majoria de les audiències trobaran que aquest és el cas”.

Escrit i dirigit per Eggers, conegut per The Witch de 2015, The Lighthouse de 2019 i The Northman de 2022, Nosferatu és una nova versió del film mut de 1922 del mateix nom. El vampir protagonista del film serà Bill Sharsgard (It, Barbarian).

“Diré que Bill s’ha transformat tant que temo que no rebi el crèdit que mereix perquè simplement...no hi és”, va dir Eggers sobre l’actuació de Skasgard. “Tenia ganes d’honrar als que l’havien precedit. És tot molt subtil. Però crec que el principal és que és encara més un vampir popular. En la meva opinió, sembla un noble de Transilvània mort i d’una manera que mai havíem vist com es veuria i vestiria un noble de Transilvània mort real”.

Al costat de Depp i Skarsgard, Nosferatu està protagonitzat per Nicholas Hoult, Aaron Taylor-Johnson, Emma Corrin, Willem Dafoe, Simon McBurney i Ralph Ineson.

Havent completat la fotografia principal abans de l’inici de la vaga de Screen Actors Guild-American Federation of Television and Radio Artist (SAG-AFTRA), Nosferatu s’estrenarà als cinemes dels Estats Units al 2024.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada