Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 3 de novembre del 2023

'Kingdom of the Planet of the Apes'.

S’ha publicat el tràiler de Kingdom of the Planet of the Apes, el pròxim film de ciència ficció. El film està dirigit per Wes Ball i s’estrenarà als cinemes el 24 de maig de 2024.

“El director Wes Ball dona nova vida a la franquícia èpica global ambientada diverses generacions en el futur després del regnat de César, en la que els simis són l’espècie dominant que viu en harmonia i els humans s’han vist reduïts a viure a l’ombra”, diu la sinopsis. “Mentre un nou líder simi tirànic construeix el seu imperi, un jove simi empren un viatge esquinçador que li farà qüestionar tot el que sabia sobre el seu passat i prendre decisions que definiran el futur tant dels simis com dels humans”.

A continuació podeu veure’n el tràiler i cartell...

          

          


El pròxim film de la saga de Planet of the Apes està protagonitzat per William H. Macy, Owen Teague, Freya Allen, Dichen Lachman i Peter Macon, entre d’altres. El pròxim film es desenvolupa “molts anys” després dels esdeveniments de La Guerra pel Planeta dels Simis de 2017. Després de que César va dur el seu poble a un oasis, van sorgir noves societats de simis, mentre que els humans es van veure reduïts a una existència més “salvatge”.

Kingdom of the Planet of the Apes està escrit per Josh Friedman, Rick Jaffa i Amanda Silver, l’última de la qual va escriure també L’origen del Planeta dels Simis. El film està produït per Patrick Aison, Joe Hartwick Jr., Jaffa, Silver i Jason Reed.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada