Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 14 de novembre del 2023

'The Garfield Movie'.

Sony Pictures ha publicat el primer tràiler de The Garfield Movie, el pròxim film animat del famós gat de color taronja i que Chris Pratt li dona veu.

“Garfield (amb la veu de Chris Pratt), el mundialment famós gat d’interior que odia els dilluns i li encanta la lasaña, està a punt de viure una salvatge aventura al aire lliure!” es pot llegir en la sinopsis.  “Després d’un retrobament inesperat amb el seu pare perdut des de fa molt de temps, el gat vagarívol deslluït Vic (amb la veu de Samuel L. Jackson), Garfield i el seu amic caní Odie es veuen obligats a deixar la seva vida perfectament mimada per a unir-se a Vic en un còmic robatori d’alt risc”.

A continuació podeu veure’n el tràiler i el cartell...

          

          

El repartiment de veus de The Garfield Movie inclou a Chris Pratt, Samuel L. Jackson, Hannah Waddingham, Ving Rhames, Nicholas Hoult, Cecily Strong, Harvey Guillén, Brett Goldstein i Bowen Yang.

Dirigit per Mark Dindal a partir d’un guió de Paul A. Kaplan, Mark Torgove i David Reynolds, la comèdia familiar s’estrenarà exclusivament als cinemes el 24 de maig de 2024. Està produït per  John Cohen, Broderick Johnson, Andrew A. Kosove, Steven P. Wegner, Craig Sost, Namit Malhotra i Crosby Clyse. Els productors executius inclouen a el creador de Garfield, Jim Davis, Bridget McMeel, David Reynolds, Scott Parish, Carl Rogers, Simon Hedges, Chris Pflug, Louis Koo, Steve Sarowitz, Justin Baldwin i Peter Luo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada