Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 16 de novembre del 2023

'Fantastic Four'.


Segons una nova informació, Pedro Pascal s’ha unit al Univers Cinematogràfic de Marvel com a Mister Fantastic/Reed Richards en el pròxim film Fantastic Four.

SlashFilm ens informa que, segons fonts del mitjà properes al projecte, l’estrella de The Last of Us, Pedro Pascal, ha signat per a interpretar el paper de Reed Richards. Això es produeix després de les informacions de Daniel RPK i Deadline que suggerien que Pascal estava en converses per al paper i SlashFilm ha assenyalat específicament que l’actor ja “ja signat oficialment en la línia de punts”.

Hi ha el rumor de que molts altres actors que interpretaran a la resta del equip, des de Vanessa Kirby, que podria ser Susan Storm/La Dona Invisible, fins a Jack Quaid, que anteriorment hi havia el rumor que interpretaria a Johnny Storm/La Torxa Humana, tot i que l’estrella de The Boys va negar haver-ho dit segons les informacions.

Fantastic Four estarà dirigit per Matt Shakman (WandaVision) a partir d’un guió escrit per Josh Friedman, qui va ser contractat per a reescriure el guió escrit originalment per Jeff Kaplan i Ian Springer. Com a projecte de la Fase Sis, Fantastic Four està programat per estrenar-se el proper 02 de maig de 2025.

La sèrie de còmics de Fantastic Four de Marvel va ser creada per Stan Lee i Jack Kirby, i va fer el seu debut l’any 1961 i va ser el primer títol d’equip de superherois produït per Marvel Còmics i va popularitzar a personatges famosos com Reed Richards, Sue Storm i Doctor Doom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada