Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 24 de novembre del 2023

'The Bikeriders'.


Quasi una setmana després de que 20th Century Studios eliminés The Bikeriders de New Regency del seu calendari d’estrenes als cinemes, des de Deadline ens informen que el pròxim drama farcit d’estrelles finalment ha trobat nova llar a Focus Features.

Focus Features ha adquirit els drets de distribució mundial als cinemes del film protagonitzat per Austin Butler. El mitjà assenyala que el estudi actualment planifica estranà The Bikeriders als cinemes en algun moment del 2024. Abans de la vaga de SAG-AFTRA, el film estava programat per a debutar als cinemes el 01 de desembre d’enguany, després de la seva estrena mundial en el 50è Telluride Film Festival el passat mes d’agost.

“Estem encantats d’afegir un projecte tan fascinant a la solida llista de films del pròxim any”, va dir el president de Focus Features, Peter Kujawski, en un comunicat. “Esperem tronar a treballar al costat de New Regency i reunir-nos amb el talentós Jeff Nichols en un altre dels seus projectes visionaris. Aquest film exemplifica el nostre compromís de col·laborar amb els millors cineastes i socis de producció de la industria i estem neguitosos per aprofitar el seu èxit inicial per atraure al públic a aquesta commovedora pel·lícula amb el suport de les poderoses actuacions d’un repartiment increïble”.

The Bikeriders està inspirat en el llibre de fotografia de Danny Lyon de 1967 del mateix nom. És una història original que té lloc a la dècada de 1960. El film segueix el sorgiment d’un club de motoristes fictici del oest mitjà. El film està protagonitzat per Hardy (Venom), Comer (Killing Eve), Butler (Elvis), Norman Reedus (The Walking Dead), Michael Shannon (Revolutionary Road), Boyd Holbrook (Logan), Toby Wallace (The Society), Karl Glusman (The Neon Demon), Mike Faist (West Side Story), Damon Herriman (Justified), Emory Cohen (The OA), Beau Knapp (Southpaw) i Happy Anderson (Mindhunter).

”Kathy, una tenaç emmbre dels Vandals que està casada amb un motorista salvatge i imprudent anomenat Benny, relata l’evolució dels Vandals al llarg d’una dècada, començant com un club local de forasters units per bons temps, motos sorolloses i respecte pel seu fort i ferm líder Johnny”, diu la sinopsis. “Al llarg dels anys, Kathy fa tot el possible per navegar per la naturalesa indòmita del seu marit i la seva lleialtat cap a Johnny, amb qui sent que ha de competir per l’atenció de Benny. A mesura que la vida dels Vandals es torna més perillosa i el club amenaça amb convertir-se en una banda més sinistra, Kathy, Benny i Johnny es veuen obligats a prendre decisions sobre la seva lleialtat al club i entre ells.

Inspirat en el llibre de fotografia homònim de 1967 de Danny Lyon, el film està escrit i dirigit per Jeff Nichols. Els productors executius són Fred Berger, Sam Hanson, David Kern, Yariv Milchan i Michael Schaefer amb Arnon Milchan, Kierke Panisnick i Donald Sparks com a productors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada