Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 23 de novembre del 2023

'Karate Kid'.


Jackie Chan i Ralph Macchino protagonitzen el nou film de Karate Kid de Sony Pictures Entertainment.

Sony Pictures Entertainment, ha publicat un nou vídeo en que revela que Macchino i Chan protagonitzaran junts un nou film de Karate Kid. A més a més, en el vídeo Macchino i Chan anuncien que ja està en marxa la recerca global, per a trobar a un actor jove que interpreti al protagonista principal del pròxim film.

A continuació podeu veure’n el vídeo...

          

Segons The Hollywood Reporter, el pròxim film de Karate Kid, encara sense títol, estarà dirigida per Jonathan Entwistle (The End of the Fucking World). Rob Lieber escriurà el guió, mentre Karen Rosenfelt produeix el film.

No es sap molt de l’argument del nou Karate Kid, tot i això, la informació assenyala que es desenvoluparà a la costa est i es centrarà en un adolescent de Xina.

Macchino va debutar com a Daniel LaRusso a The Karate Kid de 1984, dirigit per Robert Mark Kamen i també protagonitzada per Pat Morita, William Zabka i Elisabeth Shue. Va tornar per a dues seqüeles, The Karate Kid Part II de 1986 i The Karate Kid Part III de 1989, juntament amb la seqüela de la sèrie de televisió de Netflix, Cobra Kai.

Mentre tant, Chan va interpretar al Sr. Han en la nova versió de 2010 de The Karate Kid, dirigit per Harald Zwart i amb Jaden Smith com Dre Parker.

El vídeo de Sony Pictures Entertainment confirma que Macchino interpretarà a Daniel LaRusso i Chan interpretarà al Sr. Han en el pròxim film. No està clar de a hores d’ara si el nou film es basarà en els esdeveniments de Cobra Kai o si comptarà amb alguns dels personatges presentats en la sèrie de Netflix. Després d’haver estat renovada per a una última temporada el gener d’enguany, la temporada 6 de Cobra Kai encara no té data d’estrena ja que la producció s’ha endarrerit degut a la vaga de SAG-AFTRA.

El nou film de Karate Kid té actualment una data d’estrena per al 13 de desembre de 2024. Sony Pictures té en aquest moment un càsting obert per al film, que podeu consultar aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada