Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 8 de novembre del 2023

'Damsel'.

Netflix ha revelat un nou cartell de Damsel, el pròxim film de fantasia protagonitzat per Millie Bobby Brown en la que l’estrella de Stranger Things s’enfronta a un drac. El film s’estrenarà al 2024.

“Una damisel·la obedient accepta casar-se amb un príncep ben plantat, tant sols per a descobrir que la família reial l’ha reclutat com a sacrifici per a pagar un antic deute”, es pot llegir en la sinopsis oficial del film. “Llençada a una cova amb un drac que escup foc, ha de confiar en el seu ingeni i voluntat per a sobreviure”.

A continuació podeu veure’n el cartell...

Damsel està dirigit pel cineasta espanyol nominat al Oscar, Juan Carlos Fresnadillo, adapta un guió escrit pel guionista de Wrath of the Titans, Dan Mazeau. A més de protagonitzar, Brown també n’és productora executiva a través de la seva companyia PCMA Productions al costat de Zack Roth, Chris Castaldi i Mazeau. Joe Rothe i Jeff Kirschenbaum també s’han sumat al projecte com a productors.

Millie Bobby Brown va obtenir reconeixement mundial pel seu paper rellevant com a Eleven a l’exitosa sèrie de ciència ficció de Netflix, Stranger Things, que li va valer a la jove actriu la seva primera nominació al premi Emmy com a Millor Actriu de Repartiment en una sèrie dramàtica. Un cop més reprendrà el seu paper en la tant esperada última temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada