Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 17 de novembre del 2023

'Superman: Legacy'.


El pròxim malvat del Univers DC ha estat escollit per al pròxim film de DC Studios dirigit per James Gunn, Superman: Legacy.

Des de Deadline ens informen de que Maria Gabriela De Faría, ha estat escollida per a interpretar a la malvada de DC The Engineer, també coneguda com Angela Spica. El personatge és membre del equip de superherois The Authority i va ser creat per Warren Ellis i Bryan Hitch.

El personatge va aparèixer per primer cop a The Authority #1, que es va publicar el maig de 1999. Els seus poders són el resultat de que la seva sang va ser substituïda per un líquid metàl·lic que està ple de petites màquines anomenades nanorobots, que li ofereixen la capacitat de canviar de forma i protegir-se amb metall líquid.

Superman: Legacy explica la història del viatge de Superman per a reconciliar la seva herència Kryptoniana amb la seva educació humana com a Clark Kent a Smalville, Kansas”, es pot llegir en la sinopsis oficial del film. “Ell és la encarnació de la veritat, la justícia i el estil estatunidenc, guiat per la bondat humana en un món que considera la bondat com quelcom passat de moda”.

El paper principal de Superman: Legacy l’interpretarà David Corenswet (Pearl, The Politician), mentre que Lois Lane estarà interpretat per l’estrella de The Marvelous Mrs. Maisel, Rachel Brosnahan. El film s’estrenarà als cinemes el 11 de juliol de 2025.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada