Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 10 de novembre del 2023

'Orion and the Dark'.

Després de publicar diverses fotografies del seu film, Netflix i DreamWorks han publicat un avanç de Orion and the Dark, que mostra una vista prèvia del pròxim film animat.

El pròxim film de DreamWorks Animation estarà protagonitzat per Jacob Tremblay com a Orion, Paul Walter Hauser com The Dark i Werner Herzog en un paper no especificat. L’avanç ofereix un breu cop d’ull previ de ambdós personatges, així com l’estil artístic que els fans poden esperar del film.

A continuació podeu veure’n l’avanç i el cartell...

          


“Orion s’assembla molt al nen mitjana: tímid, modest i que alberga un enamorament secret”, diu la sinopsis. “Però sota del seu exterior aparentment normal, Orion és una bola d’ansietat adolescent, completament consumida per pors irracionals a les abelles, els gossos, l’oceà, les ones dels telèfons mòbils, el pallassos assassins i inclús caure des d’un penya-segat. Però de totes les seves pors, el que més tem és el que s’enfronta totes les nits: la obscuritat. Llavors, quan la encarnació literal de la seva pitjor por el visita, Dark s’endú a Orion a una muntanya russa al voltant del món per a demostrar-li que no hi ha res a témer de la nit. A mesura que la improbable parella s’acosta, Orion ha de decidir si pot aprendre a acceptar lo desconegut: per aturar-ho deixant que la por controli la seva vida i finalment abraçar l’alegria de viure”.  

Orion and the Dark estarà dirigit per Sean Charmatz (Trolls World Tour) a partir d’un guió escrit per l’escriptor de Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Charlie Kaufman. Aquest últim, va treballar anteriorment amb Netflix al film de 2020 I’m Thinking of Ending Things. La història està basada en la novel·la de Emma Yarlett.

El film CG està produït per Walt Dohrn i Bonnie Arnold, amb Peter McCown com a productor. Prové de DreamWorks Animation, amb Tim Lamb com a dissenyador de producció i Christine Bian com a directora d’art.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada