Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 20 de novembre del 2023

'Thuderbolts'.


Durant una entrevista recent, el creador de Invincible, Robert Kirkman, va revelar a qui interpretarà Steven Yeun en el tant esperat film de Marvel Studios, Thunderbolts.

Després dels rumors que van circular sobre el seu personatge, finalment s’ha confirmat que l’actor nominat al Oscar interpretarà el paper de Sentry en el pròxim film del equip de superherois del Univers Cinematogràfic de Marvel. Kirkman no ho va poder mantenir en secret degut a una connexió interessant entre Sentry i Mark Grayson/Invincible, qui és el superheroi adolescent al que Yeun li dona veu en la popular sèrie animada de Prime Video.

“El meu bon amic Steven Yeun interpretarà a Sentry en un film”, va dir Kirkman. “No crec que això sigui un spoiler ni res que pugui ficar algú en problemes. No se. Potser. Ja veurem. No m’importa. No treballo per a Marvel. Que em faran? Em va trucar i em va dir: “Acabo de tronar d’una prova de vestuari per a Sentry”. Suposo que sols faig superherois que vesteixen de blau i groc”.

El film estarà dirigit per Jake Shreier a partir d’un guió escrit per Lee Sung Jin, basat en el primer esborrany de Eric Pearson. Schreier i Jin ja van treballar junts anteriorment a la sèrie Beef de Netflix, que també va estar protagonitzat per Yeun.

El film es centrarà en un improbable equip compost principalment per súper malvats i antiherois. Inclou a Comtessa Valentina Allegra de Fontaine (Julia Louis-Dreyfus), Red Guardian (David Harbour), Ghost (Hannah Jon-Kamen), US Agent (Wyatt Russell), Taskmaster (Olga Kurylenko)Yelena Bblack Widow (Florence Pugh) i Winter Soldier (Sebastian Stan). També s’ha confirmat que Harrison Ford apareixerà en el film com a Thaddeus “Thunderbolt” Ross.

La producció estava originalment programada per a començar el passat mes de juny. Tot i això, degut a la vaga de SAG-AFTRA, ha estat un dels projectes d’alt perfil que s’ha endarrerit. Ara que la vaga d’actors ja ha acabat després de 118 dies, és provable que el rodatge de Thunderbolts comenci aviat. Actualment, el film està programat per a una estrena als cinemes per al juliol de 2025.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada