Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 21 de novembre del 2023

'Chronicles of Narnia'.


Els pròxims films de Chronicles of Narnia de Greta Gerwig abastaran més que sols El Lleó, la bruixa i l’armari, segons Scott Stuber de Netflix Films.

Parlant amb Variety, se li va preguntar a Stuber sobre els pròxims films de Narnia de Gerwig i quant de “compromesa” està amb el projecte. El juliol d’enguany, es va anunciar que Gerwig havia estat contractada per a escriure i dirigir dos films basats en la sèrie de llibres de Les Cròniques de Narnia de C.S. Lewis, tot i que no estava clar de seguida en aquell moment quines novel·les adaptaria la directora de Barbie.

“Òbviament, El Lleó, la bruixa i l’armari és la més destacada, però hi ha una forma narrativa molt interessant [de la sèrie Narnia] si les llegeixes totes”, va dir Stuber. “I això és en el que està treballant ara amb [la productora] Amy Pascal i tractant de descobrir com poden trencar tot l’arc”.

Parlant de perquè Netflix va contractar a Gerwig per a dirigir els films de Narnia, Stuber va dir: “Greta ha estat una amiga per un temps. El seu marit, Noah Baumbach...crec que em fet tres films. Estem començant un altre. Tenim bon tracte amb ells. Si no la coneixes, és veritablement una de les persones més grans, no un artista, sinó un esser humà. Ella simplement té aquesta gran anima. Quan vam tenir Histories d’un Matrimoni i ella va fer Donetes, tots vam passar força temps junts en la ruta de premis als sopars.

“[Gerwig] va créixer en un entorn cristià. Els llibres de C.S. Lewis es basen en gran mesura en el cristianisme. I llavors vam començar a parlar d’això. I com he dit abans, no tenim propietat intel·lectual, així que quan vam tenir la oportunitat [de tenir llicències] per a aquests llibres o per a [Rolad Dahl Co.], ens vam llençar de cap, per a tenir històries que la gent reconegui i la capacitat d’explicar aquestes històries. Així que va ser una gran oportunitat i estic molt emocionat de que ella estigui treballant en això amb nosaltres i estic encantat de fer negocis amb ella. I ella és simplement un talent increïble”.

A principis d’aquest mes , Stuber va revelar que el primer film de Narnia de Gerwig entrarà en producció el 2024. El repartiment encara no ha estat anunciat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada