Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 30 de novembre del 2023

'The Long Walk'.

L’adaptació cinematogràfica de The Long Walk ha trobat el seu director i des de THR ens informen de que Francis Lawrence està en converses finals per a dirigir el pròxim film.

La informació també diu que Lionsgate ha adquirit els drets del film, essent J.T. Mollner escrivint el guió. Lawrence és millor conegut pel seu treball en la franquícia de Els Jocs de la Fam, amb Francis dirigint Els Jocs de la Fam: En Flames i ambdós parts de Els Jocs de la Fam: L’Ocell de la Revolta (No hi ha traducció concreta per a la versió en anglès: Mokingjay), així com la recent estrenada Els Jocs de la Fam: Balada d’Ocells i Serps.

The Long Walk va ser desenvolupada originalment per New Line, amb el director André Øvredal i l’escriptor James Vanderbilt vinculats al projecte durant anys. Tot i axiò, els drets del projecte van caducar el 2022 i ara que Lionsgate ha adquirit els drets, cercaran començar amb un nou equip creatiu.

Publicat originalment l’any 1979, The Long Walk és la primera novel·la que Stephen King va escriure. És un horror distòpic que explica la història d’un futur Estats Units governat per un règim totalitari i un concurs de caminar conegut com Long Walk, en el que els nens caminen més de quatre milles per hora sense descans. L’últim que quedi d’en peus obtindrà el que vulgui per la resta de la seva vida. Malgrat de tot el que està en joc, els nois formen una companyonia poc comú al llarg del seu viatge.

S’han intentat adaptacions de la pel·lícula en diversos moments al llarg dels últims 40 anys. A finals de la dècada dels 80’s, es van apropar a George A. Romero per a que dirigís un film basat en el llibre, però mai va succeir. L’any 2007, Frank Darabont va adquirir els drets per a fer un film, però tampoc va arribar a bon port.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada