Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 27 de novembre del 2023

'Fantastic Four'.


Amb les vagues de SAG-AFTRA i WGA acabades, Marvel Studios ha tronat per escollir els papers principals per al pròxim reinici del UCM, els Quatre Fantàstics, i tot i que és un altre rumor per ara, podem veure’l generar molt d’interès.

Segons l’insider My Time To Shine Hello, Cillian Murphy (Oppenheimer, Batman Begins, Inception, Peaky Bliders), és ara per ara la millor opció del estudi per a interpretar al Doctor Doom en el film.

Murphy ha estat també l’opció preferida per els fans per a interpretar al malvat icònic durant força temps, pel que si això acaba essent cert, segurament els hi anirà bé als fidels de els Quatre Fantàstics. Segurament, inclús si hi ha una oferta, no hi ha res que digui que l’actor anglès estaria interessat i sembla que hi ha altres adversaris per al paper.

Rumors anteriors han afirmat que tant Ryan Gosling com Josh Hartnett estaven a la llista per a interpretar a Doom i encara ambdós actors tenen possibilitats de aconseguir el paper. Més recentment, hem escoltat que Ralph Fiennes (Harry Potter, In Bruges) i Jason Clarke (Oppenheimer, Lawless) podrien estar en el radar del estudi, també Mads Mikkelsen (Rogue One, Doctor Strange) se li va oferir el paper però sembla a ser que el va rebutjar i ara es decanten per Murphy.

No s’espera que l’enemic més prolífic del equip, tingui un paper important en el reinici dels Quatre Fantàstics (de fet, és possible que sols aparegui en una escena post-crèdits), però el malvat bé podria sorgir com el nou gran mal del UCM, especialment si el estudi decideix allunyar-se del Kang de Jonathan Majors.

Diverses fonts ben situades han afirmat que Doom serà el malvat principal de Avengers: Secret Wars.

Segons s’informa, la producció començarà quelcom abans del esperat i es creu que Marvel vol anunciar tot el repartiment d’un sol cop. Fins ara, l’únic actor “confirmat” és Pedro Pascal com a Reed Richards, però provablement s’uniran Vanessa Kirby com a Sue Storm, també coneguda com la dona invisible Joseph Quinn com a Johnny Storm, també conegut com la torxa humana i Ebon Moss-Bacharach com a Ben Grimm conegut també com La Cosa.

Es diu també que Javier Bardem és el més ben posicionat per a Galactus, però la seva agenda pot impedir que signi. Es creu que l’herald del Devorador de Mons és Silver Surf, però essent una versió femenina del personatge. Un rumor recent afirmava que Anya Taylor-Joy està essent considerada per al paper.

Matt Shakman dirigirà els Quatre Fantàstics a partir d’un guió de Jeff Kaplan i Ian Springer. Els detalls del argument segueixen essent un misteri, però Kevin Feige ha confirmat que aquest no serà un altre història d’origen del súper equip.

“Molt gent coneix aquesta història d’origen. Molta gent lo bàsic. Com prenem això i portem quelcom que no s’ha vist abans? Va dir en una entrevista de 2022, comparant aquesta nova versió dels herois amb el pacte de Marvel Studios amb Sony per a portar a Spider-Man al UCM. “Ens hem post el llistó molt alt, al du això a la gran pantalla”.

Fantàstic Four s’estrenarà el 02 de Maig de 2025.

*Notícia des de ComicBoockMovie.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada