Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 3 de novembre del 2023

'Echo'.

Marvel Studios ha publicat el tràiler oficial de Echo, la pròxima sèrie de Disney+ centrada en el personatge de Alaqua Cox que va fer el seu debut a la sèrie Hawkeye. La sèrie estrenarà els cinc episodis a Disney+ i Hulu el mateix dia simultàniament el 10 de gener.

“L’esdeveniment de cinc episodis destaca a Maya López (Alaqua Cox) mentre és perseguida pel imperi criminal de Wilson Fisk (Vincent D’Onofrio), és pot llegir en la sinopsis. “Quan el viatge la du a casa, haurà d’enfrontar-se a la seva pròpia família i el seu llegat. Els cinc episodis estaran en el servei de streaming el 10 de gener a ambdues plataformes. Estaran disponibles a Hulu fins el 9 d’abril. Aquesta és la primera sèrie de Marvel Studios que estrena tots els episodis a la vegada”.

A continuació podeu veure’n el tràiler i el cartell...

          


Echo presentarà el retorn de Alaqua Cox mentre repeteix el seu paper de Maya López, després de fer el seu debut en la sèrie Hawkeye, on es va revelar que Maya tenia una llarga història amb Kingpin (D’Onofrio). Al costat de D’Onofrio està Charlie Cox com a Matt Murdock/Daredevil, Zahn McClarnon (Fargo), Devery Jacobs (Reservation Dogs), Cody Lightning, Chaske Spencer, Tantoo Cardinal i Graham Green.

A Marvel Comics, Echo, és la filla adoptiva de Kingpin, és una dona nativa americana sorda que posseeix la capacitat de copiar perfectament els moviments d’altres persones i, al mateix temps, és una acròbata i artista marcial molt capaç.

Marion Dayre és l’escriptora principal del spin-off de Hawkeye. La sala d’escriptors també inclou a Bobby Wilson, Rebecca Roanhorse, Shoshannah Stern, Josh Feldman, Kaitlyn Jeffers, Steven Paul Judd, Jason Gavin, Ken Kristensen, Dara Resnik i Jessica Mecklenburg.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada