Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 22 de novembre del 2023

Mooned'.

Illumination ha publicat el tràiler oficial de Mooned, el seu nou curtmetratge animat, que presenta el retorn del malvat de Despicable Me, Vector. Els fans el van veure per últim cop en l’aclamat film de 2010, que va acabar amb ell varat a la lluna.

El curt segueix a Vector a la lluna mentre intenta trobar una manera de tronar a la Terra. A ell se’ls unirà els estimats minions de la franquícia. Mooned s’estrenarà el 23 de desembre juntament amb la nova comèdia familiar de Illumination, Migration.

A continuació podeu veure’n el tràiler i cartell...

           

“En el film, la família Mallard està una mica estancada. Mentre que el pare Mack es conforma amb mantenir a la seva família segura remant al voltant d’un estanc de Nova Anglaterra per sempre, la mare Pam està neguitosa per canviar les coses i ensenyar-los als seus fills (el fill adolescent Dax i la filla anegueta Gwen) el món sencer. Després de que una família d’ànecs migratoris s’atura al seu estanc amb emocionants histories de llocs remots, Pam convenç a Mack per a que s’embarqui en un viatge familiar a través de la ciutat de Nova York fins a la Jamaica tropical”, es pot llegir en la sinopsis.

“A mesura que els Mallards es dirigeixen cap al sud per a passar l’hivern, els seus ben traçats plans ràpidament fracassen. L’experiència els inspirarà a ampliar horitzons, obrir-se a nous amics i aconseguir més del que mai van creure possible, mentre els ensenya més a uns sobre els altres (i sobre ells mateixos) del que mai van imaginar”.

Descrit com un espectacle visual, Migration està dirigit per Benjamin Renner i Guylo Homs a partir d’un guió escrit per Mike White (The White Lotus). Està produït per el fundador i director executiu de Illumination, Chris Meledandri. Està editat per Christian Gazal, mentre que Colin Stimpson ha estat el dissenyador de producció.

El film presenta les veus de Kumail Nanjiani com a Mack, Elisabeth Banks com a Pam, Caspar Jennings com a Dax, Tresi Gazal com a Gwen, Awkwafina com una líder de coloms lluitadors, Carol Kane com a Erin la Garça, Keegan-Michael Key com un lloro Jamaicà nostàlgic, David Mitchell com el líder del Ioga d’una granja d’ànecs i Danny DeVito com l’oncle Dan.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada