Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 22 d’abril del 2021

'22 vs. Earth'.


Mentre que el film protagonitzat per Jamie Foxx espera el seu torn en els 93ns Premis de l’Acadèmia aquest diumenge, Disney i Pixar han presentat un nou curt animat que serveix com a història preqüela de l’exitosa comèdia dramàtica de fantasia del 2020 Soul, titulat 22 vs. Earth, explorant al temps el personatge principal en Genial Abans, abans dels esdeveniments del film amb Tina Fey posant-li veu de nou. Des de Deadline.

“Mentre realitzàvem Soul, vàrem parlar sobre el perquè d’una nova ànima que no vol viure a la terra, però finalment no pertanyia a aquest film”, va dir Kevin Nolting, veterà de 21 anys a Pixar i director de curtmetratges, en un comunicat. “22 vs. Earth va ser una oportunitat per explorar algunes preguntes sense resposta que teníem sobre perquè 22 era tant cínic. Com a persona força cínica, em vaig sentir com un material perfecte”.

Algun cop et vas preguntar que la nova ànima 22 té contra la Terra a Soul de Disney/Pixar? 22 vs. Earth explorarà això mentre desafia les regles de El Genial Abans i es nega a anar a la Terra, allistant a una nova colla d’unes altres cinc noves ànimes en el seu intent de rebel·lió. Tot i això, donat que les activitats dels seus companys condueixen a resultats inesperats, l’argument subversiu de 22 en realitat pot conduir a una revelació sorprenent sobre el significat de la vida.

“Crec que les noves ànimes fan que el curt sigui tant divertit, el contrast de la seva pura innocència i delectació amb les cíniques expectatives de 22”, va dir Nolting en un comunicat. “Les altres ànimes noves són el que un cop va ser 22 abans de que ella prengués un altre camí: pissarres en blanc purament innocents per a ser guiades pels consellers en el seu viatge en la seva majoria sense incidents cap al portal de la terra. 22 veu una escletxa en això i intenta guiar-los ella mateixa cap a la seva forma de pensar”.

22 vs. Earth s’estrenarà a Disney+ el pròxim 30 d’Abril.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada