Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 24 d’abril del 2021

'Pixar Project'.


I aquí la notícia interessant i destacada de la setmana (a part dels tràilers de films llargament esperats), i és que Pixar estaria cercant una actriu que pugui interpretar autènticament a una noia transgènere.

Segons una nova convocatòria de càsting, el cèlebre estudi d’animació de Disney, presentarà al seu primer personatge trans en el seu pròxim projecte animat. Si bé no es sap molt sobre el personatge, sabem que el seu nom és Jess i té 14 anys. Se la descriu com una amiga confiable que també és divertida i compassiva.

La cerca del càsting diu el següent:

Pixar està escollint un paper de doblatge juvenil per a un pròxim projecte animat.

El personatge, Jess, és una nena transgènere de 14 anys. És compassiva, divertida i sempre et dona suport.

Cerquem actrius de 12 a 17 anys que:

-Siguin entusiastes, extravertides, divertides i enèrgiques.

-Sentir-se còmode actuant davant d’un micròfon.

-Pugui interpretar autènticament a una nena transgènere de 14 anys.

Si coneix a una nena que s’ajusta a aquesta descripció i li agradaria fer una audició per al paper, el seu tutor legal ha de comunicar-se amb: casting@pixar.com.

Segons San Francisco Trans March, el director de càsting els hi va enviar la crida de càsting, i Pixar també s’està comunicant amb altres organitzacions trans per assegurar-se de que la seva interpretació sigui autèntica.

Disney ha escollit recentment a seu primer actor de veu transgènere, Patti Harrison, per a Raya and the Last Dragon. Mentre tant, Pixar va donar un pas en davant en la representació LGBTi al tenir al seu primer personatge gay a Onward. Lena Waithe va interpretar a la policia ciclop en aquest film, i Pixar continua amb els seus mètodes autèntics de càsting de veus en off aquí també.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada