Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 7 d’abril del 2021

'Monster'.

Han passat tres anys des de que el drama de producció executiva de John Legend va debutar per primer cop en el Sundance Film Festival de 2018 i ara Netflix ha presentat el primer tràiler i l’art clau per a l’adaptació en conjunt de la novel·la dramàtica legal, Monster. L’avanç es pot veure a continuació, mentre que les fotografies i l’art clau també el podeu veure a continuació.

Basat en l’aclamada novel·la de 1999 de Walter Dean Myers del mateix nom, Monster explica la història de Steve Harmon (Kelvin Harrison Jr.), un estudiant d’honor de disset anys, el qual el seu món s’enfonsa al seu voltant quan és acusat de homicidi greu. El film segueix el seu dramàtic viatge des d’un estudiant de cine intel·ligent i simpàtic de Harlem, que va a una escola secundaria d’elit a través d’una complexa batalla legal que podria deixar-lo passant la resta de la seva vida a presó.

          

          













El repartiment del film està protagonitzat per Kelvin Harrison Jr. (The Trial of the Chicago 7) i també inclou a la guanyadora d’un Oscar Jennifer Hudson (Respect), la guanyadora del Tony Jennifer Ehle (Saint Maud), el guanyador d’un Emmy i el Globus d’Or Jeffrey Wright (The Batman), el nominat al Globus d’Or John David Washington (Tenet), Mikey Madison (Better Things), Tim Blake Nelson (Watchmen), el nominat al Grammy Rakim Mayers (Dope) i Lovie Simone (Selah and the Spades).

Monster està dirigit per Anthony Mandler en el seu debut com a director amb un guió escrit per Radha Blank (She’s Gotta Have It), Janece Shaffer i Colen C. Wiley. Havent debutat en el Sundance Film Festival de 2018 i canviat de mans en l’adquisició entre Entertaiment Studios, que inicialment va canviar el títol del film a All Rise, i posteriorment Netflix, el drama finalment arribarà a la plataforma el pròxim 07 de Maig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada