Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 9 d’abril del 2021

'Black Adam'.


Segons Deadline, l’actor James Cusati-Moyer, nominat al Tony, ha estat escollit oficialment per a un paper no revelat en el molt esperat film de DC de Warner Bros. Pictures, Black Adam. Aquesta nova incorporació al repartiment es produeix després de que l’estrella principal, Dwayne Johnson, confirmés que la producció del projecte de superherois, que du molt de temps desenvolupant-se, començarà producció la pròxima setmana.

Això marca el debut com a actor de Cusati-Moyer, després de sols fer breus aparicions en sèries de televisió com Prodigal Son de Fox i The Path de Hulu. També apareixerà en la nova sèrie de Netflix de Shonda Rhimes titulada Inventing Anna, que estarà protagonitzada per la dues vegades guanyadora d’un Emmy, Julia Garner.

Durant la presentació en la DC Fandome, es va revelar el logo del film que va comptar amb l’actor Dwayne Johnson i el seu coprotagonista Noah Centineo i també van anunciar que el film de Black Adam establiria la JSA (Justice Society of America) en el DCEU, i que inclourà a Hawkman, Doctor Fate, Cyclone i el Atom Smasher de Centineo.

Dwayne Johnson ha estat treballant en Black Adam durant 10 anys. En un principi el personatge havia d’aparèixer originalment a Shazam!, però es va decidir guardar el tant esperat debut per a un film posterior a fi que els dos personatges tingues el seu espai. Al cap i a la fi, tot i no sortir a Shazam!, el seu personatge va ser objecte de bromes amb el Mag interpretat per Dijimon Hounson (Guardians of the Galaxy), explicant la seva història d’origen a Billy Batson.

Basat en el personatge de DC Comics i creat per Otto Binder i C.C. Beck, Black Adam serà dirigida per Jaume Collet-Serra (The Shallows) amb Dwayne Johnson com a protagonista i Adam Sztykiel escrivint el guió actual. Aquest film serà la segona col·laboració entre el director i l’actor, després de fer-ho en el film Jungle Cruise, que s’estrenarà el 06 d’Agost de 2021.

El film estarà produït per Johnson i la productora FlynnPictureCo de Beau Flyn al costat de Daby Garcia i Hiram Garcia de Seven Bucks Productions. Scott Sheldon supervisarà el projecte per a FlynnPictureCo. Començarà producció aquest pròxim mes a Atlanta.

UPDATE: Després de la recent incorporació de James Cusati-Moyer, des de The Hollywood Reporter ens informa de que el nouvingut Bodhi Sabongui s’ha unit oficialment al repartiment també de Black Adam. Es manté en secret, per ara, més detalls del seu personatge del actor de 13 anys, però s’espera que jugui un paper clau en el film protagonitzat per Dwayne Johnson.

Sabongui és un actor canadenc-egipci que va aparèixer anteriorment a Legends of Tomorrow de The CW. Recentment l’hem pogut veure a la sèrie The Baby-Sitters Club del any passat, on va interpretar al enamorat de Claudia Kishi, Trevor Sandbourne.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada