Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 13 d’abril del 2021

'Army of the Dead'.

Esperem que els fans de Zack Snyder, estiguin preparats per a veure el retorn del cineasta al seu gènere debut, ja que Netflix ha presentat el primer tràiler de Army of the Dead, un film d’acció ambientat a Las Vegas durant un gran brot de zombies. A continuació podeu veure’n el tràiler i un nou cartell que va sorgir fa uns dies.

          

          


Army of the Dead segueix la història d’un home que recluta a un grup de mercenaris per a fer un últim robatori en mig d’un apocalipsi zombie. El càsting del grup el formen, Dave Bautista (Stuber), Omari Hardwick (Kick-Ass), Tig Notaro (Instant Family), Chris D’Elia (You), Hiroyuki Sanada (Westworld), Raul Castillo (Vida), Nora Arnezeder (Origin), Matthias Schweighöfer (The Manny), Samantha Win (Wonder Woman), Rich Cetrone (Thor), Garret Dillahunt (Fear the Walking Dead), Ana De La Reguera (Goliath), Theo Rossi (Sons of Anarchy) i Huma Qureshi (Kaala).

Snyder ha estat treballant en el film des del 2007, originàriament l’estava desenvolupant per a Warner Bros. Ara, el projecte l’ha desenvolupat per a Netflix. La formula està en el servei de streaming que es un estalvi i no te un gran cost, compte amb un pressupost d’entre 70 i 90 milions de dòlars.

L’últim film Zombie del cineasta també va ser la seva primera - l’any 2004, estrenava Dawn of the Dead protagonitzada per Sarah Polley, Ving Rhames i Michael Kelly, entre d’altres. Des d’aleshores sempre ha estat a prop del gènere de còmics amb 300, Watchmen, Man of Steel, i Batman v Superman: Dawn of Justice, així com l’èpica d’acció inspirada en l’anime Sucker Punch.

Army of the Dead s’estrenarà a Netflix el pròxim 21 de Maig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada