Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 2 d’abril del 2021

'Uncharted'.


Després d’endarrerir l’estrena d’un altre adaptació de videojoc en la seva programació, Sony ha anunciat que el tant esperat film de l’adaptació del videojoc Uncharted de Naugthy Dog, protagonitzat per Tom Holland, s’endarrereix una setmana passant del 11 de Febrer de 2022 al 18, des de Deadline.

El film estarà dirigit per Ruben Fleischer (Zombieland, Venom). Uncharted, serà una preqüela de la sèrie de videojocs, basant-se en la seqüencia de ‘Uncharted 3: Drake’s Deception’, on el jove lladre te la seva primera trobada amb el seu soci Victor Sullivan i en essència, configura els esdeveniments de tota la franquícia del joc.

Al costat e Holland també hi trobarem Mark Wahlberg (The Deaprted, The Italian Job), Antonio Banderas (Once Upon a Time in Mexico, The Hitman’s Wife’s Bodyguard), Sophia Ali (Grey’s Anatomy) i Tati Gabrielle (Chilling Adventure’s of Sabrina).

Malgrat els anteriors esborranys que havien agradat de Mark Boal (The Hurt Locker, Zero Dark Thirty), el nominat al Oscar David O. Russell, Thomas Dean Donnelly i Joshua Oppenheimer (Doctor Strange), David Guggenheim (Safe House), i Joe Carnahan, el nou esborrany del guió vindrà escrit per Rafe Judkins, Art Marcum i Matt Holloway.

Basat en el videojoc d’acció-aventura Uncharted: Drake’s Fortune de Naughty Dog i Sony Interactive, la història segueix un descendent de l’explorador Sir Francis Drake, un caçador de tresors anomenat Nate Drake qui creu haver trobat el paratge de El Dorado, la llegendària Ciutat Daurada de Sud Amèrica, d’una estàtua maleïda. La recerca esdevé competitiva quan un caçador rival s’uneix a la lluita, i aconsegueix escalar quan les criatures –descendents mutants de Espanyols i Nazis- comencen a atacar aquells que esperen aprendre els veritables secrets del tresor.

Uncharted, estarà produïda per Arad/Atlas Entertaiment Production, amb Charles Roven, Avi Arad, Alex Gartner, i Avi Arad produint. El film també servirà com a primer llargmetratge produït per PlayStation Productions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada